GY.I.K.

Gyakran Ismételt kérdések

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?
A kakiparna.hu raktáron lévő termék​​ esetében a várható kiszállítási idő 1-2 munkanap. Raktárhiányos termék esetében ez a​ kiszállítási​ idő​ több időt vesz igénybe, a raktárhiányos terméknél Előrendelhető címke szerepel, ennek szállítása​ akár 10-15 munkanap is lehet. ​Amennyiben a terméket megrendelted és 10-15 munkanap után sem kapta​d​ meg, kérjük érdeklődj elérhetőségeinken a pontos kiszállítási időről. ​​​A kiszállítás előtt​ minden esetben e-mailben értesítünk a kiszállítás pontos időpontjáról.

Több terméket rendeltem meg egyszerre, egy csomagban érkezik?

Természetesen igen, amennyiben nem rendelkezel máshogy. A megrendelt termékeket alap esetben egy csomagban küljük és egyszeri szállítási díjat számítunk fel. Amennyiben úgy döntesz, hogy a raktáron lévő termékeket azonnal kéred, az előrendelésied pedig amint berékzenek, kérjük ezt megjegyzésben tüntesd fel a rendelésnél. Kettő csomag esetén, kettő szállítási költséget számolunk fel.

Személyes átvételre van lehetőség?
Jelenleg nincs személyes átvételre lehetőséged, viszont ne aggódj 30-napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az összes termékünkre, tehát bátran rendeld meg nem fogsz csalódni!

Sérülten érkezett a csomag mi a teendő?
A csomag átvételekor mindenképpen győződj meg a csomag sértettlenségéről! Amennyiben sérült kérlek jelezd a futárnak. Átvételkor az aláírásoddal igazolod, hogy a csomag sértetlen volt. Az átvétel után a csomag tartalmáért, sérülésérét Te vagy a felelős.

Nem voltam otthon, a futár keresett, mi a teendő?
Ebben az esetben nincs semmi gond, a futár mindenképpen keresni fog Téged telefonon, ezenkívül ha nem talál téged otthon, akkor hagyni fog egy értesítőt a csomag átvételének lehetőségéről.